Vienas iš būtiniausių darbų greičiausiai bus patalynės skalbimas, ypač jei per šventes turėjote svečių. Tai gali būti varginanti užduotis – nelengva rasti namuose pakankamai vietos, kad žiemą galėtumėte ją išdžiovinti, o vėliau – kur ją sudėti.

Laimei, viena itin organizuota mama parodė itin efektingą triuką, kaip tvarkingai sulankstyti patalynę ir sutaupyti vietos spintoje. Pamatę šį triuką internautai netruko jį įvertinti kaip „keičiantį žaidimo taisykles“.

Jungtinėje Karalystėje gyvenanti profesionali namų organizatorė Threeya sugeba sulankstyti savo šviežią patalynės komplektą taip, kad jis patogiai sutilptų tik į vieną pagalvės užvalkalą. Šis būdas patogus dar ir tuo, kad viskas būna vienoje vietoje.

Pasidalijusi šios lankstymo technikos vaizdo įrašu savo instagrame „Tidy with Threeya“ moteris rašė: „Lovos paklodžių lankstymas yra mano mamos gyvenimo prakeiksmas. Kaip sulankstyti savo lovatieses ir patalynės užvalkalus, manęs klausė ir keletas žmonių. Tad štai jums pamoka.“

Vaizdo įraše Threeya demonstruoja kiekvieną žingsnį, pirmiausia pradėdama nuo paklodės su guma.

Moteris rašė: „Pradėkite nuo paklodės su guma. Vieną kampą sudėkite su kitu kampu, tą patį padarykite kitoje pusėje, o tada sulenkite tuos du kampus.

Taip gausite kvadrato formą, kurią vėliau galėsite sulenkti į stačiakampį.

Dabar paimkite paklodę, vieną iš pagalvės užvalkalų ir ką tik sulankstytą paklodę su guma.

Sulenkite juos kartu, kad gautumėte pagalvės užvalkalo formą.

Paimkite kitą pagalvės užvalkalą, išverskite jį į kitą pusę ir sukiškite viską, ką ką tik sulankstėte.

Išstumkite papildomą orą, uždenkite, padarykite „pjūvį“, perlenkite ir turėsite pagalvės užvalkalo „siuntinį“.

Ji pridūrė: „Užvalkalas išverčiamas į kitą pusę todėl, kad išliktų švarus ir higieniškas, kai bus dedamas ant pagalvės.“

Vienas šio metodo gerbėjas pakomentavo: „Tai keičia žaidimo taisykles. Man tai patinka!“

Dar vienas rašė: „O Dieve mano! Aš jaučiuosi toks kvailas po to, kai pažiūrėjau tai. Kiek vietos užimdavo mano sulankstyta patalynė. Ačiū jums labai už tai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)