Avinas

Avinas į pavydą reaguoja dvigubai, stengdamasis apsaugoti meilę ir prieraišumą arba priversdamas jus gailėtis, primindamas, kaip lengvai jus galima pakeisti.

Jautis

Jaučiai mano, kad visi, kuriuos myli, priklauso jiems. Jei sutrikdysite šio jausmo saugumą, jie jus nubaus perkeldami savo energijos investicijas kitur.

Dvyniai

Dvyniai niekada nepasiduos pavydui ir juoksis iš bet kokių užuominų apie jį. Jie arba apsimes, kad grėsmė neegzistuoja, arba ras būdų, kaip žodžiu pakenkti konkurentams.

Vėžys

Vėžiai pamažu kaups įrodymus ir nuoskaudas, o kai mažiausiai tikėsis, visi jų jausmai ir baimės išsilies pykčio, ašarų ir susikaupusios nuoskaudos srautu.

Liūtas

Pavydus Liūtas gyvena tarp šių jausmų: „Norėčiau, kad mano mylimasis mane labiau mylėtų“ ir „Esu prakeiktas lobis, ir šventvagiška, kad kas nors drįsta su manimi elgtis kaip su pigia preke.“

Mergelė

Mergelės visada kuria ramaus, apskaičiuoto valdingumo ir pamatuoto atsainumo įvaizdį, o pavydas kenkia jų gebėjimui išlaikyti šį fasadą.

Pavydo apimti jie įsisuks į kritikos dulkių audros spiralę, gyvai įsivaizduodami blogiausius scenarijus, ir joks guodimas bei atsiprašinėjimas neišgelbės jų nuo prarajos.

Svarstyklės

Svarstyklės, kaip begėdžiai pagyrūnai, netoleruoja pavydo, nebent tai būtų didesnio vaidmens scenarijaus dalis.

Skorpionas

Skorpionas gyvena nuolatinėje pavydo įtarumo būsenoje. Šie žmonės ne pyksta, o ieško įrodymų, kad jų gili ir nuolatinė išdavystės baimė yra pagrįsta.

Šaulys

Šauliai yra laisvę mylinčios asmenybės, kurios pavydą laiko šalutiniu nepavydėtinu monogamijos suvaržymu.

Ožiaragis

Ožiaragiai puoselėja nepajudinamą pranašumo kompleksą, dėl kurio į pavydą žiūri kaip į plebėjišką veiklą, žemesnę už jų orumą ir nevertą dėmesio.

Vandenis

Vandeniai turi įdomią pavydo valdymo strategiją: sumažinti, sumažinti ir dar kartą sumažinti.

Žuvys

Kai Žuvys pajunta pavydą, jos greitai virsta pasiutusiais oposumais negyvomis akimis ir alpsta iš įniršio.

Dėmesio: horoskopai tėra pramoginis turinys, tad kiekvienas renkasi – tikėti jais ar ne.