3 – Avinas (kovo 21–balandžio 19 d.)

Santuoka su Avinu gali būti varginanti. Astrologai pabrėžia, kad santykiai su šiais ugnies ženklais visuomet yra konkurencingi – tiek su jumis, tiek su kitais aplinkiniais.

Astrologai apibūdina juos kaip karštakošius, kurie greitai supyksta ir lėtai atleidžia. Jie taip pat nėra iš tų, kurie leidžia kitiems kontroliuoti situaciją, ir tai gali būti jų nuosmukis, kai kalbama apie ilgalaikius santykius.

2 – Dvyniai (gegužės 21–birželio 19 d.)

Dvyniams gali būti sunku išlaikyti dėmesį įsipareigojusiems santykiams. Jie trokšta įvairovės ir gali susidurti su monotoniškais santuokos aspektais.

Dvyniai yra socialiniai drugeliai ir santuoka retai kada pakerpa jiems sparnus. Jie lakstys iš vieno vakarėlio į kitą, pirmenybę teikdami kitų draugijai, o ne savo partneriams.

1 – Vandenis (sausio 20–vasario 18 d.)

Vandeniai garsėja kaip juodosios Zodiako avys. Paprastai tariant, šie žmonės vertina savo laisvę ir individualumą, todėl dažnai priešinasi tradiciniams santuokiniams lūkesčiams.

Jiems visada svarbiausi yra jų idealai ir vertybės, o kai reikia ieškoti kompromisų, jie nelinkę nusileisti.

Jų idealūs santykiai yra tokie, kuriuose abu partneriai turi pakankamai erdvės asmeniniam tobulėjimui ir kuriuose emocinės išraiškos nėra vienintelis pagrindas.

Dėmesio: horoskopai tėra pramoginio pobūdžio turinys, tad galite jais tikėti arba ne.