Tačiau neseniai Eva Mendes išdavė vieną savo namų taisyklę. Pasirodo, aktorių dukroms namuose neleidžiama naudotis internetu.

Savo „Instagram“ paskyroje Eva Mendes pasidalijo animuotu vaizdo įrašu, kuriame ji purto galvą, o po juo parašyta: „Kai mano vaikai manęs klausia, ar jie jau pakankamai dideli, kad galėtų naudotis interneto svetainėmis, socialiniais tinklais ar kuo nors, kam reikėtų belaidžio interneto.“

Eva Mendes ir filmo „Barbė“ žvaigždė Ryanas Goslingas turi dvi dukras – aštuonerių Esmeraldą Amadą ir septynerių Amadą Lee.

Pasidalijusi įrašu, 49 metų aktorė atsakė keliems jos auklėjimo stilių pakomentavusiems gerbėjams.

Ji rašė: „Tiesiog dalijuosi tuo, ką jaučiu, kad reikia daryti dabar, bet žinau, kad joms augant bus vis sunkiau. Savo vaikams leidžiu naudotis „iPad“, kad jos galėtų kurti vaizdo įrašus ir žiūrėti mano parsisiųstus filmus, bet jų „iPad“ neturi interneto prieigos.“

Aktorė pripažino, kad galiausiai vaikams vis tiek teks leisti naudotis internetu, tačiau kol kas draudimo neatšaukia. Eva įsitikinusi, kad tai tiesiog pernelyg pavojinga. „Kaip vaikams neleidžiama vartoti alkoholio, balsuoti ar gauti vairuotojo pažymėjimo, taip ir internetas, mano nuomone, priklauso tai pačiai kategorijai. Ypač socialiniai tinklai“, – rašė ji.

Eva Mendes ir Ryanas Goslingas

Gerbėjų paklausta, kokio amžiaus savo vaikams pagaliau leis naudotis internetu ir socialiniais tinklais, Eva Mendes atvirai atsakė: „Tiesą sakant, nežinau. Turėsiu pažiūrėti, kur tai nuves. Kol kas stebiu savo dukras ir seku tyrimus apie tai, kaip socialinė žiniasklaida gali paveikti vaikų smegenis. Žengiu link to žingsnis po žingsnio.“

Aktoriai Eva Mendes ir Ryanas Goslingas kartu jau daugiau nei dešimtmetį, po to, kai 2011 m. kartu nusifilmavo filme „Niujorko šešėlyje“ (The Place Beyond the Pines). Dabar jie kartu augina dvi dukras, draudžia joms internetą ir toliau kartkartėmis gerbėjus palepina saldžiomis, bet šykščiomis savo gyvenimo akimirkomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją