O pakelti 86 kilogramus sveriančią padangą tikrai reikia jėgos. „Pažadu, tokių kadrų daugiau niekas neturės“, – filmuodamasis laidoje „Kasdienybės herojai“ ir vienoje sporto salėje liedamas prakaitą bei ropodamas keturiomis, sako garsusis žurnalistas S. Malinauskas.

Šią vasarą Skirmantas atsikratė jau 24 kilogramų. Ir nors jau ne vienerius metus gaji „Body possitive“ idėja, skatinanti atsisakyti stereotipų, kad tik lieknas kūnas yra gražus, vis dėlto Skirmantas sako, kad jo niekada neveikė jokios mados, o savo išvaizdai apskritai jis niekada neteikė pernelyg didelės reikšmės. Nepaisant to, kad buvo ir yra viešas žmogus, kuriantis vaizdo turinį bei nesunkiai lietuvių atpažįstamas gatvėje.

Galėtume pagalvoti, kad žurnalistas keičiasi dėl to, jog yra televizijos ekranuose matomas žmogus, o pastarieji patiria nemažai spaudimo: „Aš galiu tiktai pasakyti patį sėkmingiausią apžvalgininką. Tai Audrius Bačiulis. Aišku, su Algiu Ramanausku. Audrius Bačiulis yra už mane didesnis. Tai aš niekada neturėjau jokio komplekso žiūrėdamas į save.

Skirmantas Malinauskas

Merginos, vaikinai galvoja: aš noriu eiti į televiziją dirbti, ir būnant žurnalistu reikia gerai atrodyti. Tai neikit į tą teliką, neikit dirbti žurnalistais. Atsidarykit savo „Youtube“ kanalą. Jūs ten galite būti ir storas, ir plonas. Jeigu jūs turite charizmos – auditorija jus atras“, – sako laidos herojus.

„Esu svėręs ir labai mažai, ir raumenis auginęs, tačiau vienintelis dalykas, iš tiesų privertęs susirūpinti savo svoriu, tai sveikata“, – patikina S. Malinauskas.

Skirmantas Malinauskas

Skirmanto namų sienos papuoštos daugybe šeimos fotografijų, žyminčių skirtingus jo gyvenimo etapus. Pirmasis pasimatymas su savo būsima žmona, dukrų kūdikystė, kelionės. Visuose kadruose matyti išties dideli Skirmanto išvaizdos pokyčiai.

„Ir dabar man sudėtinga ir sportuoti, ir svorį mesti, bet tik dėl to aš apie šį procesą ir kalbu“, – patikina Skirmantas ir sako nenorintis idealizuoti svorio metimo proceso. Veikiau priešingai – geriau jau mesdami svorį žmonės, susidūrę su sunkumais, nesijaučia vieniši.

Skirmantas Malinauskas

Skirmanto tikslas – sverti kiek mažiau nei 100 kilogramų. „Nelabai tikiu, kad pavyks sverti mažiau nei 95 kilogramus“, – sako žinomas vyras.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)