Kasmet rengiami Delfi „Metų Moterų“ rinkimai jau įrodė, kad Lietuva – protingų, iškilių, verslių, talentingų ir itin drąsių moterų šalis. O dabar metas sceną suteikti ir vyrams.

Kviečiame skaitytojus kartu su komisija išrinkti, kuris vyras verčiausias laimėtojo vardo šiose kategorijose: Versliausias, Sportiškiausias, Stilingiausias ir Džentelmeniškiausias vyras. „Ne vienus metus rengę Delfi „Metų Moterų“ rinkimus šiemet nusprendėme pagerbti ir vyrus. Šie rinkimai – ne tik pramoga skaitytojams, kartu tai – ir puiki proga prisiminti, ką svarbaus bei įdomaus šiais metais nuveikė Lietuvos vyrai. Be to, tai labai geras būdas išgirsti ir Delfi skaitytojų nuomonę, nes būtent jų įvertinimas turėtų būti svarbus kiekvienam savo srities profesionalui“, – sakė „Delfi“ verslo plėtros vadovas Irmantas Matilionis.

Rinkimų balsavimas vyks dviem etapais. Nuo spalio 13 d. iki lapkričio 6 d. Delfi skaitytojai kviečiami siūlyti savo kandidatus ir balsuoti už visus nominantus kiekvienoje kategorijoje. Speciali Delfi redakcijos komisija taip pat atiduos savo balsus už kandidatus.

Lapkričio 6 d. visi balsavimai ir nominavimai bus sustabdyti. Susumavus visus komisijos ir skaitytojų balsus bus išrinkti 3 kandidatai iš kiekvienos kategorijos – jie pateks į antrąjį balsavimo etapą. Jo metu, nuo lapkričio 6 d. iki 21 d., Delfi skaitytojai ir komisija už atrinktus dalyvius balsuos iš naujo.

Daugiausia skaitytojų ir komisijos balsų kiekvienoje kategorijoje surinkę vyrai lapkričio 21 d. bus skelbiami nugalėtojais konkurso polapyje. Daugiausia balsų surinkęs dalyvis bus paskelbtas Delfi rinkimų „Metų Vyras“ laimėtoju.

Daugiau informacijos: ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją