Deividui – 35-eri, tačiau, regis, jis gyvenime patyrė išties daug. Du kartus bandė kurti šeimą ir iš abiejų santykių jau turi du vaikus. Nors toli gražu ne visi Deivido bendraamžiai jau jaučiasi pasiruošę šeimyniniams įsipareigojimams. O kur dar televizijos šokių projektai, žinomumas, dėmesys ir, žinoma, paties įkurta šokių studija, kurią galima vadinti nuosavu verslu.

Žinomas vyras ne tik kasdien treniruoja kitus. Jis mus pasikviečia ir į sporto salę, kurioje pats lankosi kone kasdien. „Jei nesportuočiau, tiesiog nebepakelčiau nugaros skausmų, kurie mane lydi nuolatos“, – sako Deividas ir patikina, kad profesionalus sportas retai kada gali būti tapatinamas su sveiku kūnu.

Televizijos šokių projektai suvedė nemažai porų – Ramūną Rudoką ir Kateriną Voropaj, Saulių Skambiną ir Kariną Krysko, Aistę Jasaitytę ir Romaną Čeburiak, Donatą Baumilą ir Rasą Židonytę. Deja, dauguma šių porų jau seniai išsiskyrė. Deividas abi savo mylimąsias – Rūtą Ščiogolevaitę ir Inetą Stasiulytę taip pat sutiko projektuose.

Deividas Meškauskas

Abi draugystės buvo ilgos, buvo kuriami bendri namai, gimė po vaikelį, tad kodėl savo mylimųjų Deividas taip ir nevedė? Gal nesijautė pasiruošęs? O gal dvejojo dėl savo jausmų?

„Santykiuose man svarbiausia pajausti, suprasti, ne strateguoti. Tai tiesiog aš tada gal ir laukiau, bet nesulaukiau to jausmo, kad nori žengti šį žingsnį.

Bet dėl to, kad tuo metu aš turbūt nesijaučiau užtikrintas ir pasitikintis savimi. Daugiau savimi nei savo jausmais“, – sako pašnekovas.

Deividas iki šiol pamena, koks buvo nedrąsus atėjęs į televiziją. „Man, vos pilnametystės sulaukusiam berniukui iš Anykščių, viskas buvo nauja ir svetima“, – prisimena jis ir neslepia – būtent čia jis įgavo daugiau drąsos ir pasitikėjimo savimi.

Deividas Meškauskas

O šiandien D. Meškauskas džiaugiasi, kad dabar itin išpopuliarėjo socialiniai šokiai – pavyzdžiui, salsa ar bačiata, ir į jo su partneriu įkurtą šokių studiją susirenka gausus būrys ne tik moterų, bet ir vyrų. Taip pat Deividas ir pats šoka tiek privačiuose, tiek viešuose renginiuose, organizuoja vadinamuosius flashmobus. Lietuviai itin mėgsta Deivido šokių užsiėmimus darbo vakarėliuose. Šokėjas per itin trumpą laiką išmoko šokti bet kokio darbo atstovus – nesvarbu, tai buhalteriai ar IT specialistai.

Taigi, keliaukime į svečius pas žinomą šokėją – kaip atrodo jo viengungio butas?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją