Sveikinimo žodį tarė Radviliškio rajono savivaldybės meras Kazimieras Račkauskis, linkėdamas niekada nepritrūkti idėjų, ir toliau garsinti Šeduvos lopšelio-darželio vardą respublikoje. Edita Mančiauskė, Šeduvos miesto seniūnė, pasidžiaugė ilgalaike tradicija, kuri šventiniu laikotarpiu puošia Šeduvą. Radviliškio rajono savivaldybės švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Laisvūnas Vaičiūnas pasidžiaugęs įkurtu sodu, paminėjo, jog darbščiausiems ir saulė nusišypso. Įstaigos direktorė Daiva Staškūnienė pasidžiaugė Šeduvos lopšelio-darželio tarybos pirmininke Indra Šidlauskiene ir visa bendruomene, jos kūrybiškumu, nes šiais metais Velykiniame sodelyje papuošta net 11 medelių.

Margučius šiems medeliams dekoravo visų grupių vaikučiai kartu su tėveliais, o grupėse – su pedagogais. Dvyliktas medelis ypatingas – „Svečių medelis“, skirtas visiems svečiams, kurie apsilankys ir pakabins savo margutį. Ant šio medelio jau kabo 8 dekoruoti stručio kiaušiniai, kuriuos dovanojo Vokietijos Špajerio klubo atstovai. Iš viso Velykiniame sodelyje sukabinta apie 9000 vnt. margučių. Šiais metais direktorė Daiva Staškūnienė ta proga sukūrė net 100 vnt. velykinių margučių dekoruotų karoliukais. Margučiai vienas už kitą įdomesni, su įvairiausiais raštais, ornamentais, gamtos motyvais.

Velykinių medelių sodas ypatingas ne tik nuostabaus grožio medeliais, bet jį puošia 3D karpiniai – margučiai. Tai priešmokyklinio ugdymo pedagogės Jūratės Rostkauskienės įspūdingo dydžio ir grožio autoriniai darbai. Apsigyvenę zuikiai sode – tai mokytojo padėjėjos Kotrynos Žaromskytės autoriniai darbai.

Dėkojame prisidėjusiems prie šios ilgametės tradicijos Šeduvos miesto seniūnijai, Šeduvos globos namų gyventojams, Šeduvos gimnazijos mokiniams, Šeduvos bibliotekai, Šeduvos neįgaliųjų draugijai, Asociacijai „Šeduviai“, Vėriškių ir Raudondvario vaikų dienos centrams, UAB Šeduvos siuvimo įmonei. Kartu sukurtu Velykinių medelių sodu kviečiame pasidžiaugti šventinėmis dienomis.