Facebook grupės „Meilė maistui“ įkūrėja, gaminimo entuziastė Rosita dalinasi itin paprastu, nebrangiu ir gardžiu pynelių receptu. Reikės:
- 2 pakelių sluoksniuotos tešlos
- ~200 g šokolado užtepėlės (galite naudoti džemą, riešutų sviestą) ar daryti pikantiškus (kumpiu, sūriu)
- Kiaušinio aptepimui
- Graikiškų riešutų (apibarstymui)

Paruošimas:
- Išvyniojam pirmą sluoksniuotos tešlos pakelį. Su šaukto pagalbą tepame šokolado užtepėlę, paskleidžiam per visą tešlą.
- Tada ant viršaus dedame antrą tešlos sluoksnį, gražiai prispaudžiame.
- Su peiliu supjaustome gautą šokoladinę tešlą juostelėmis, kaip norite ar platesnius ar ne.
- Susukame į gražias „spirales“ ir delne susukame į rutuliukus.
- Dedame ant kepimo popieriaus paruoštos skardos, aptepame kiaušinio plakiniu ir užberiame smulkintus graikiškus riešutus.
- Kepame 180°C–200°C apie 15–20 min. kol gražiai apskrus.
- Ištraukiame ir atvėsiname. Skanaus!