Įprastu grafiku visos „Lidl“ parduotuvės dirbs ir dieną prieš Velykas, kovo 30-ąją.

„Kaip ir kasmet per didžiąsias šventes, Velykas visi mūsų darbuotojai galės daugiau laiko praleisti su savo šeimos nariais ir artimaisiais bei skirti jiems visą savo dėmesį. Nedirbti per didžiąsias metų šventes jau yra mūsų tradicija, kurią tęsiame ir toliau. Ši iniciatyva sulaukia palaikymo ne tik iš mūsų darbuotojų, tačiau ir iš klientų“, – pranešime spaudai teigė „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis.

Aiškinta, kad sprendimą nedirbti per Velykas „Lidl“ priima jau septintus metus iš eilės, kad visi įmonės darbuotojai galėtų šventes praleisti su artimiausias šeimos nariais.

Jau ketvirtus metus iš eilės pirmąją Šv. Velykų dieną daugiau nei 8 tūkst. „Maximos“ parduotuvių darbuotojų taip pat nedirbs – šventinį sekmadienį jie praleis su artimaisiais, pranešime skelbė ir šis prekybos tinklas.

„Mums ypač svarbu, kad visi įmonės darbuotojai turėtų galimybę per Velykas būti su savo artimaisiais ir švęsti gražiausią pavasario šventę. Pirkėjams norime priminti šventinius apsipirkimus planuoti iš anksto, nes tai padeda ne tik sumažinti prieššventinį nerimą, bet ir sutaupyti – visą kovo mėnesį užtikrinsime nuolatinius mažos kainos pasiūlymus kone visoms prekių grupėms – nuo maisto produktų iki velykinių dekoracijų ar kiaušinių dažų“, – sako Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė.

Likus vos kelioms dienoms iki Velykų į parduotuves ima plūsti pirkėjai – gyventojai ieško trūkstamų maisto produktų šventiniam stalui. Iš anksto neįsigijus reikalingų produktų, gali tekti palaukti eilėse prie kasų ar ilgiau paieškoti vietos automobilių stovėjimo aikštelėje. Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ šiomis dienomis rekomenduoja rinktis mažiau aktyvias parduotuvių darbo valandas ir apsipirkti tuomet, kai pirkėjų srautai yra mažesni.

Pernai metais didžiausias lankytojų srautas parduotuves užplūdo Didįjį penktadienį per pietus – pats apsipirkimo pikas parduotuvėse fiksuotas apie 12 val. ryto. Tad jei paskutinę minutę pritrūkote svarbių ingredientų, apsipirkimus planuokite iki 10 val. ryto arba vakare po 19 val., kuomet pirkėjų srautai ima mažėti, skelbė įmonė.

„Maxima“ primena, jog Velykų išvakarėse ir antrąją Šv. Velykų dieną visos tinklo parduotuvės dirbs įprastu laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją