Norintys dar gali suspėti

L. Taučiūtė penktadienį perpiet sakė besidžiaugianti svečių, į pajūrį atvykstančių iš Lietuvos ir iš svetur, gausa, tačiau sako, kad laisvų nakvynės vietų dar yra: „Kainos ir kokybės santykis tikrai bus puikus, sezonas dar neprasidėjęs, tad kainos tikrai patrauklios. Apsistojimo biudžeto išlaidos priklauso nuo kiekvienos šeimos poreikių: apsistojant 3 žvaigždučių apartamentuose kainos bus vienokios, 4 žvaigždučių – kitokios, 5 – dar kitokios. Lygiai taip pat, jei šeimos, senjorai ar poros norėtų apsistoti ir turėti paketus – jų irgi begalė, priklausomai nuo poreikio ir finansinės galimybės“.

Pašnekovė pateikia pavyzdį – 3 žvaigždučių viešbučiuose Palangoje šiam ilgajam savaitgaliui galima gauti nakvynę dviem asmenims su pusryčiais nuo 49 Eur, 4 žvaigždučių viešbučiuose nakvynės kainos dviem asmenims svyruoja nuo 65 Eur už naktį. Mažamečiams vaikams apgyvendinimas dažnai nemokamas, o nakvynės kainos šeimai svyruoja nuo nuo 80 iki 120 Eur, priklausomai nuo kambario tipo. Nakvynė 5 žvaigždučių viešbutyje prasideda nuo 150–180 Eur.

Velykos Palangoje

Pavasarį – vis dažniau prie jūros

Viešbučius žmonės pripratę rezervuoti iš anksto, o štai su restoranais, sako L. Taučiūtė, situacija kitokia:

„Jei šiandien viešbučių rezervacija vidutiniškai yra apie 70 proc., tai restoranuose žmonės taip tikrai nesirezervuoja iš anksto, dažniausiai jie rezervuojasi vietas atvykę, žiūrėdami pagal savo dienotvarkę, nes turi ir SPA procedūrų, pasivaikščiojimo ritualus, žmonės susidėlioja pagal savo poreikį, dalis rezervuojasi tą dieną ar kitai dienai“, – pasakoja pašnekovė ir pataria valgymo vietų rezervacija pasirūpinti iš anksto, mat pajūris bus tikrai sausakimšas, numatoma ir renginių gausa kiekvieno turisto skoniui.

Velykos Palangoje

Šiuo metu prasideda ir pavasario atostogos mokiniams, o tai dar labiau didina susidomėjimą Palanga, šio kurorto populiarumas pavasario atostogų metu popandeminiu laikotarpiu tik didėja, sako pašnekovė: „Per šias atostogas turime prognozę, kad bus nuostabus oras, tai yra mūsų pagrindinis dalykas, įtakojantis svečių skaičių Palangoje.“ Tiek pavasario atostogų, tiek Velykų tradicijos kinta ir vis dažniau žmonės renkasi ne likti namie su margučiais, o bent keletui dienų atvykti saulės spindulių pagaudyti prie Baltijos jūros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją