1 ½ stiklinė rudųjų ryžių,
2 šaukštai sviesto,
3 slyvos,
2 šaukšteliai garstyčių sėklų,
2 šaukšteliai cinamono,
1 šaukštas tarkuoto imbiero,
1 šaukštas spausto česnako,
1 šaukštelis druskos,
1 šaukštelis ciberžolės,
½ šaukštelio prieskonių mišinio,
½ šaukštelio muskato,
3 šaukštai acto.

1. Išvirkite ryžius. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite pjaustytas slyvas, garstyčių sėklas, cinamoną, imbierą, česnaką, druską, ciberžolę, prieskonių mišinį, muskatą. Juos sumaišykite su ryžiais, supilkite actą, išmaišykite ir sudėkite į kepimo indą.

2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 30 min. Valgykite vieną arba kaip garnyrą prie kepenėlių ar mėsos.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją