Reikės:

250 g aviečių
3 šaukštų cukraus
700 g braškių (perpjautų per pusę)
100 g kapotų migdolų
100 g sausainių ar biskvito trupinių

Paruošti aviečių tyrę: į maisto kombainą sudėti avietes, įpilti šaukštą vandens ir cukrų, susmulkinti. Tyrę perpilti į didelį indą, sudėti braškes ir gerai išmaišyti. Palikti 30 minučių.

Sumaišyti supjaustytus migdolus ir biskvito trupinius. Į aukštas taures sluoksniais sudėti uogas ir trupinius (viršutinis sluoksnis – trupiniai). Atšaldyti ir patiekti.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją