Nepaisant to, kad vyrai – iš Marso, moterys – iš Veneros, jie turi daug ką bendro. Tą gali patvirtinti ir atsakymas į klausimą „kas daro žmones nepatraukliais, neseksualiais?“ 64 % apklaustų dalyvių vyrų atsakė, kad moterišką patrauklumą sunaikina nemalonus kvapas, 72% moterų taip pat teigia, kad tai ir vyrų seksualumo žudikas. Taigi įsitikinimas, kad vyras gali būti „stiprus, plaukuotas, prakaituotas“ morališkai jau paseno.

Dar tarp labiausiai atstumiančių dalykų buvo paminėti:

Ilgų silpnų plaukų savininkai (60 % balsų);
Plinkantys vyriškiai, iš paskutiniųjų besistengiantys „užšukuoti” plikę (58 %);
Mamyčių sūneliai, vis klausiantys patarimo mamos (58%).

57% moterų mano, kad šykštus vyriškis negali būti seksualus. Ir tai nereiškia, kad moterys galvoja tik apie pinigus, tačiau giliai pasąmonėje kiekviena moteris trokšta, kad šalia būtų tas, su kuriuo galima būtų auginti vaikus ir jaustis saugiai.

Taip pat vyrų maniera girtis savo seksualiniais žygdarbiais ( tarp jų ir tais, kurių nebuvo) moterų tikrai nežavi. Dauguma įsitikinusios, kad iki tikrų mačo pagyrūnams labai toli.

Moterų nežavi ir vyrai niurzgliai, paniurėliai – daugiau kaip pusė respondenčių įvardijo šiuos bruožus kaip vienus nemaloniausių.

Iš senovės išlikę instinktai

Dažnai žmonės klausia, kodėl toks nemalonus plonas šaižus vyriškas balsas, gal tas vyras geras žmogus. Gal ir geras, bet su gamta nepasiginčysi, juk balso tembras susijęs su lytinių hormonų kiekiu. Dėl tos pačios priežasties moteriškas vyrų figūros tipas, kai klubai platesni už pečius, moterims taip pat nekelia susižavėjimo.

Užtat balsavusių prieš gausesnį plaukuotumą buvo ne per daugiausiai. Taigi vaikinukas, klausęs, ar merginoms patinka tokie kaip jis, plaukuotomis kojomis, šviesia oda ir tamsiais plaukais, gali būti ramus – sprendžiant pagal apklausos rezultatus, 86 % moterų neturėjo nieko prieš.

47% moterų buvo įsitikinusios, kad piktnaudžiavimas alkoholiu mažina vyrų seksualumą. Be to, moterims nepatinka vyrų nevalyvumas - nešvarios panagės, skylėtos kojinės, prastas skonis (kojinės kartu su basutėmis, per trumpos kelnės ir t.t). Dar vienas atstumiantis bruožas – humoro jausmo neturėjimas (44% balsų).

Įdomus atradimas – moterims atstumiantis atrodo ne tiek pats rūkymas, kiek jo pasekmės – pageltę dantys, pirštai (41% apklaustųjų). Dar keletas ne taip griežtai vertinamų neigiamų dalykų: noras komanduoti, kvailas užsispyrimas, žodžio nesilaikymas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (303)