Jei jūsų apatiniai yra šiltų spalvų (žalios, oranžinės, geltonos, vaiskiai raudonos), reiškia, esate gyvybinga, optimistiškai nusiteikusi asmenybė, kuri greitai atsigauna ir po nepavykusio pasimatymo, ir po skausmingų skyrybų. Šios moterys trokšta tobulėti visose srityse, jos drąsiai imasi sekso eksperimentų, nesidrovėdamos išsako savo norus, tačiau ne visuomet pasiklausia partnerio nuomonės ir dėl to gali būti nesuprastos. Vyrai tiesiog gali jūsų išsigąsti, tad vadeles į savo rankas imkite iš lėto, leiskite ir vyrui parodyti, ką jis sugeba!

Nuotaikų kaita ir dramatiškumas suteikia žavesio moterims, mėgstančioms gyvūnų kailių raštais margintus ar rožinės spalvos apatinius. Pastarosios yra labai romantiškos, retsykiais vyrams gali atrodyti šiek tiek infantilios, tačiau tik tol, kol prigula šalia. Šios moterys - tikros slapukės, mokančios sukurti geros mergaitės įvaizdį, kuris greitai pasikeičia užgesus šviesai. Deja, daugeliu atvejų jos atsiskleidžia tik tamsoje...

Dievinančios juodą spalvą ir nėrinius yra individualistės, savo vertę žinančios moterys, stebinančios gebėjimu prisitaikyti bet kokioje situacijoje: romantišką vakarą jos elgsis lyg neprieinamos deivės, bus kuklios ir vyrus vilios santūrumu, tuo tarpu šokių aikštelėje iš jų sklis beprotiškai seksuali energija, galinti įaudrinti net ir šalčiausio vyro širdį. Šios moterys mėgsta šokti, vilioti, net jei tai vyksta tik fantazijose. Tikrą vilioklės prigimtį gali atskleisti ne kiekvienas vyras, tačiau jei kuriam pavyksta, stebinamas būna kasdien.

Baltos spalvos apatiniai atskleidžia nekaltumą, nepatyrimą, tačiau parodo, kad moteris linkusi mokytis, sako psichologai. Šios moterys be galo švelnios, jų glamonės vyrus gali išvesti iš proto kone tiesiogine prasme. Tačiau jei norite aštresnio sekso, teks jų paprašyti, o gal net ir parodyti, kaip viską daryti. Rezultatais neabejotinai nustebins!

Tamsiai mėlynos, turkio, gilios žalios mėgėjos yra emocionalios moterys, kurias nesunku išvesti iš pusiausvyros, tad elkitės su jomis atsargiai, švelniai ir globėjiškai. Šioms moterims svarbi aplinka, kurioje vyksta meilės žaidimai, tad jų kambaryje būtinai aptiksite aromatinių žvakių, kvapiųjų aliejų bei smilkalų. Jei norite jas nustebinti - šių dalykų ir dovanokite Valentino dieną.

Rudų, rausvos, smėlio, kūno spalvų apatinių savininkės yra praktiškos moterys - tiek gyvenime, tiek ir sekso žaidimuose. Jei kažko negeba pasiekti savo jėgomis, jos drąsiai pasitelks technologijas. Tad nenustebkite, jei šios moterys į meilės žaidimus pasiūlys įtraukti keletą sekso žaisliukų, erotinių masažų. Romantika joms taip pat nėra svetima, tačiau tranki muzika, užvedantys ritmai ir aštrūs pojūčiai jas gundo kur kas labiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)