Palangoje vietų beveik nebeliko


Jei norėtumėte Naujuosius sutikti Palangoje ir praleisti ten dvi naktis, mažiausia kainą, kurią siūlo booking.com dviems, yra 108 eurai. Už tokią sumą galite rinktis iš poros apartamentų, nuo centro nutolusių mažiau nei 1 km.

Šioje svetainėje Naujųjų laikotarpiui Palangoje užimta jau 94 proc. vietų. Dominuojančios kainos – nuo 250 iki 450 eurų už dvi naktis dviems.

Mėgstantiems apsistoti viešbučiuose ir nesirūpinti dėl pusryčių, galima rinktis iš 21 likusio varianto. Kainos dviems nuo gruodžio 30 iki sausio 1 dienos kainos svyruoja nuo 168 iki 806 eurų už dvi naktis.

Norintiems gauti ir pusryčius, ir vakarienę, yra du pasirinkimai, kaina dviems tuo metu yra 598 ir 848 eurai.

Netaupantys dviese gali dviems naktims apsistoti už 1800 eurų svečių namuose esančiuose 50 kv. m. apartamentuose Palangos centre, už 600 metrų nuo Baltijos jūros paplūdimio.

Turintiems vaikų ir norintiems su jais pasitikti Naujuosius metus Palagoje apatartamentų kainos suaugusiems ir dviems vaikams dviems naktims prasideda nuo 169 eurų. Tiesa, didžioji dalis tokio tipo apartamentų jau taip pat užsakyta.

Viešbutyje su pusryčiais dvi naktys šeimai mažiausiai kainuos 380 eurų, daugiausiai 1166 eurai. Tiek kainuoja 4 žvaigždučių viešbutyje ištaiginga studija su Naujųjų metų paketu, į kurį įeina 7 patiekalų degustacinė vakarienė ir bilietai į koncertą Palangos koncertų salėje.

Nidoje pasirinkimo dar yra, stebina ir kainų įvairovė


Gruodžio 4 dienos duomenimis, dviejų naktų pasiūlymų į Nidą dviems žmonėms likę 67. Šeimai su dviem vaikais nuo gruodžio 30 iki sausio 1 dienos kainos Nidoje prasideda nuo 160 eurų, tiek kainuoja pigiausias kambarys. Brangiausiai – 881 eur.

Jeigu į Nidą atvyksite dviese, kainos dviems dienoms tuo metu svyruoja nuo 140 Eur iki 850 eurų. Dvi nakvynės 4 žvaigždučių viešbutyje dviems su pusryčiais kainuos 318 Eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją