Reikės:

  • 450 g varškės
  • 100 g miltų, puikiai tinka kukurūzų
  • 2 vnt. M dydžio kiaušiniai
  • 80 g tarkuoto kietojo sūrio
  • Norimos prieskoninės žolelės
  • Druska, pipirai ir kt. mėgstami preskoniai


Paruošimas:

Susikapojame prieskonines žoleles. Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinius ir viską gerai sumaišome. Į varškę sudedame prieskonines žoleles, druską, prieskonius, sūrį. Viską išmaišome. Dedame norimus miltus ir maišome su rankomis iki vientisos masės, primenančios tešlos gabalą.

Rankomis formuojame norimo dydžio ir formos varškėtukus. Įkaitiname keptuvę, pilame aliejų. Apkepame gražiai iš abiejų pusių, patiekimui puikiai tinka graikiškas jogurtas.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją