Jums reikės:

Kalakutienos faršo, galima pagal skonį naudoti ir vištienos faršą, jie abu yra mažiau riebūs nei kita mėsa;

Šaldytų daržovių pakuotės, ją taip pat galite rinktis pagal skonį, atsižvelgti į tai, kurias daržoves labiau mėgstate: brokolius, kukurūzus ir pan.;

Vienos skardinės konservuotų pomidorų – jie gali būti smulkinti, tuomet greičiau pasiskirstys su kitais ingredientais;

Prieskonių pagal skonį.

Troškinys

Eiga:

Į įkaitintą keptuvę su lašeliu aliejaus dedame faršą ir apkepame, kol šiek tiek tiek pakeis spalvą, sudedame šaldytas daržoves ir kepame vis pamaišydami. Konservuotus pomidorus supilkite, kai įšalusios daržovės bus suminkštėjusios, į keptuvę supilkite visą skardinės turinį su sultimis. Tuomet paskaninkite norimais prieskoniais: druska, pipirais bei kitais pagal jūsų skonį. Troškinkite pamaišydami, kol išgaruos vanduo ir masė taps tirštesnė.

Tuomet galite serviruoti ir skanauti. Galite užsibarstyti tarkuoto sūrio, jei mėgstate. Jeigu norite šiek tiek pridėti sotumo ar kalorijų, galite papildomai išsivirti mėgstamų makaronų ir naudoti kaip troškinio pagrindą.

Beje, vienam žmogui užteks bent 2–3 porcijoms, naudojant visus produktus iš karto. Todėl tai labai geras sprendimams skubantiems, bet norintiems pietauti darbe, valgant naminį maistą.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją