Muzikos pedagogikos studijų programa skirta tiems, kurie siekia įgyti šiuolaikinį mokslo ir kultūros lygį, atitinkantį aukštąjį universitetinį išsilavinimą, tapti profesionaliais muzikos pedagogais ir meninių projektų organizatoriais, gebančiais įgytas kompetencijas panaudoti mokinių muzikinio ugdymo tobulinimui, jaunimo integravimui į socialinį kultūrinį gyvenimą. Studijų metu įgyjama muzikinio ugdymo technologijų taikymo, muzikinės veiklos projektų rengimo ir įgyvendinimo, muzikinio ugdymo proceso planavimo ir tobulinimo, muzikinės aplinkos kūrimo žinių ir gebėjimų. Absolventai galės dirbti ikimokyklinio, pradinio, pagrindinio, vidurinio muzikinio ugdymo įstaigose, meno centruose, tęsti studijas magistrantūroje.

Konsultacijos dėl stojamojo egzamino į muzikos pedagogikos bakalauro studijų programą vyks Lietuvos edukologijos universiteto (Studentų g. 39, Vilnius) 509 auditorijoje birželio 13 d. 11 val. Egzaminas vyks ten pat birželio 30 d. 10 val.

Studentės Emilijos Berezniauskaitės atsiliepimas apie studijas: „Po mokyklos baigimo ilgai svarsčiau, kur studijuoti. Susidėliojusi visus prioritetus, nusprendžiau stoti į Lietuvos edukologijos universitetą. Aš visada jaučiau norą mokyti, dalytis savo žiniomis ir patirtimi su kitais. LEU man suteikia visas galimybes įgyti pedagoginių, praktinių žinių, taip pat turiu galimybę mokytis ir daryti tai, kas man patinka, t. y. dainuoti, todėl aš čia. Didžiausia pamoka, kurią gavau universitete, yra naudotis proga imti viską, naudotis viskuo, ką suteikia universitetas, ir taip siekti savo užsibrėžto tikslo.“