Vairuotojų ir keliaujančiųjų diena, tiesa, šiek tiek kitokia nei iki šiol, šiemet bus minima artimiausią sekmadienį - rugsėjo 24-ąją, o ją vainikuos mėgėjiškų vaizdo siužetų konkurso nugalėtojų apdovanojimas (siužetus galite pasižiūrėti Lietuvos automobilių kelių direkcijos Facebook paskyroje) ir kupinas šmaikščių ir lyriškų istorijų spektaklis.

Tad jau artėjantį sekmadienį, 12 val., Lietuvos automobilių kelių direkcija kviečia visus keliautojus atvykti į Vilniaus Šv. Ignoto bažnyčią (Šv. Ignoto g. 6), kur išklausę kaip visada ugningą kun. A. Toliato pamokslą, susirinkusieji galės stebėti vaizdo siužetų konkurso saugaus eismo tema laureatų apdovanojimus, o tada jų dar lauks ir ypatinga dovana - aktorės Virginijos Kochanskytės spektaklis „Gyvenimas kaip graži kelionė“.

Šį prasmingą sumanymą inicijavo Susisiekimo ministerija, Lietuvos vyskupų konferencija, Lietuvos automobilių kelių direkcija, Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras ir Policijos departamentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)