Vieno žmogaus idėja virto visame pasaulyje pripažintu produktu

Kibernetinio saugumo bendrovės „Surfshark“ rinkodaros vadovas Regimantas Urbanas ir jo atstovaujama kompanija – puikus sėkmingos, potencialios, jau įgyvendintos ir visame pasaulyje Lietuvą garsinančios idėjos pavyzdys. Kaip teigė pats R. Urbanas, šiandien bendrovė „Surfshark“ oficialiai yra pripažinta kaip 47-ta iš 1000 greičiausiai augančių įmonių Europoje, o tai, pasak jo, yra išties didelis laimėjimas ir ilgamečio darbo rezultatas.

„Panašu, kad atradome tą receptą, koks produktas gali būti aktualus ir gerai veikiantis visame pasaulyje. Iš tikrųjų, mūsų rinka nėra Europa, mes tik kaip iš Europos kilusi įmonė buvome tame sąraše. Pagrindinė mūsų rinka yra Jungtinės Amerikos Valstijos, Didžioji Britanija, Kanada, Australija, tad aš labai džiaugiuosi, kad mes, lietuviška įmonė, su pagrindine būstine Vilniuje, su 90 procentų lietuviško talento, sugebame padaryti šitą puikų darbą ir auginti šitas rinkas, neturint nei vieno žmogaus tose rinkose fiziškai“, – kalbėjo R. Urbanas.

Šaltinis
Temos
Projektas „Pamokos kitu kampu“. Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ dovanoja „Delfi Plius“ prenumeratas visoms Lietuvos mokykloms.
Projektas „Pamokos kitu kampu“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją