Ledus į maišelį

Ledai šaldiklyje gali taip sušalti, kad norėdami juos valgyti turėsite laukti bent minimalaus atitirpimo. Triukas, norint juos išsaugoti šaltus, bet ir išlaikyti tinkamos valgymui konsistencijos – plastikinis maišelis.

Porcijas ledų sudėkite į plastikinius šaldymui skirtus maišelius, uždaromus užtrauktukais ar spaustukais, ir tik tada kraukite į šaldiklį. Pamatysite, tai viską pakeis.

Bananiniai ledai

Šaldytas bananas – produktas, kurį šeimininkės prisimena ne taip dažnai, kaip derėtų. Užšaldžius bananą vėliau galėsite jį panaudoti sveikuoliškų ledų gamybai. Maišykite su kitais vaisiais ar apibarstykite priedais, išsukite su riešutų sviestu ir gausite ypatingą, sveiką saldumyną.

Žolelių kubeliai

Žolelių kubeliai – geras būdas iš anksto pasirūpinti patiekalų paskaninimu. Į ledukams skirtas formeles pridėkite prieskoninių žolelių ir užpilkite jas alyvuogių aliejumi. Tada formeles dėkite į šaldiklį. Turėsite iš anksto vartojimui paruoštus, užšaldytus prieskonių kubelius!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)