Geriausios istorijos atsidūrė Delfi portale, o geriausia iš geriausiųjų istorija kiekvieną savaitę laimėjo metinį „Ergo“ civilinės atsakomybės automobilio draudimą. Konkursą vainikuoja didysis prizas – naujutėlaitis BULLS SHARPTAIL 1 DISC 24 G dviratis, kurį burtų būdu laimi vienas iš savaitinių istorijos konkurso laimėtojų.

Šių metų iniciatyvos „Nežvairuok“ konkurso pagrindinis prizas, o kartu ir paskutiniosios ketvirtos savaitės prizas atitenka Delfi skaitytojai Marijai P., jautriai aprašiusiai savo įsimintiniausią kelionę ir jos metu sutiktus žmones, už kuriuos moteris sako besimeldžianti visą likusį gyvenimą. Nėščia moteris papuolė į siaubingą autoįvykį ir išskirtinio geraširdiškumo nepažįstamas vyras sustojo padėti, vežė moterį į kelias ligonines.

„Būkite laimingi ir padėkite vieni kitiems, be melo ir apgaulės, be magijos žabangų. Nes gerumo medis jums atsilygins šimteriopais vaisiais. Paguoskite nuliūdusį, pamaitinkite alkaną, pasidalinkite tomis gėrybėmis, kurias mums užaugina motina žemė ir laimina dangus. Dažnai girdžiu: „Kodėl tu šį narkomaną pagirdai kava? Kodėl perrengi benamį, kodėl paglostai balandį ir gyvūnėlius, ir lauko medelį – kodėl?“ Todėl, kad jie irgi turi širdį ir jaučia skausmą. Todėl, kad visi esame vienos šios planetos kūriniai“, – baigdama savo istoriją rašė Delfi skaitytoja ir konkurso dalyvė Marija, kuriai ir atitenka paskutiniosios savaitės ir didysis iniciatyvos „NežVairuok“ prizas. Visą Marijos istoriją galite skaityti čia.