Volodymyras Zelenskis nenorėjo paleisti savo žmonos rankos. Būtent toks vaizdas susidaro, kuomet žiūrime į žurnalistų padarytas nuotraukas, kur Zelenskių šeima beveik visą laiką laikosi už rankų. Net iškilmingos vakarienės Prezidentūroje metu Ukrainos prezidentas laikė savo žmoną už rankos.

Seniai nesimatė ir išsiilgo? Karo metu Volodymyras Zelenskis savo žmoną mato labai retai. Dar karo pradžioje pora sakė, kad vienas kito nematė net kelis mėnesius. Ar dabar Vilniuje buvo panaši situacija neaišku, tačiau žinoma yra viena – tikra meilė neblėsta niekada, net karo metu.

Primename, kad po ilgų derybų dėl Kyjivo transatlantinės perspektyvos formuluotės susitikimo komunikate, Aljansas patvirtino, kad „Ukrainos ateitis yra NATO“. Taip pat sutarta atsisakyti narystės veiksmų plano (MAP), patvirtina ilgalaikė karinė parama. Taip pat nutarta oficialiai įsteigti NATO-Ukrainos tarybą ir suglaudinti dvišalius politinius ryšius.

Pirmoji ponia Olena Zelenska, Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis

Kyjivas tikėjosi gauti aiškų signalą dėl narystės perspektyvos, tačiau komunikate nurodoma, kad tam kelias bus atviras tik tada, „kai sąjungininkai pritars ir kai bus įvykdytos sąlygos“. Visgi, kokie yra pastarieji reikalavimai, komunikate nenurodoma.