Reikės:

• 1/2 Ciabatta duonos
• 100 g. kreminio sūrio
• 1 v.š. ,,Obelių” naminio majonezo
• 1 skiltelės česnako
• Druskos, pipirų
• Šviežių voveraičių
• ,,Obelių” rapsų aliejaus kepimui
• Šviežių petražolių

Brusketos su česnakiniu kremu ir voveraitėmis

Gaminame:

1. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame voveraites ir kepame maždaug 5 minutes. Pabarstome žiupsneliu druskos ir pipirų.
2. Indelyje sumaišome kreminį sūrį, majonezą, trintą česnaką, žiupsnelį druskos ir pipirų.
3. Ant duonos riekelių tepame česnakinio kremo, dedame keptų voveraičių ir pabarstome smulkintomis petražolėmis.

Užsakymo nr.: PT_79359485