Nuo 2013 metų odinius aksesuarus – rankines, kuprines, pinigines ir panašius daiktus kuriantis „Toks Visoks“ yra pirmasis DELFI taikinys ir jis nieko neslepia.

„Toks Visoks“ įkūrėja Akvilina parodė kaip gimsta jos stilingi, minimalaus dizaino gaminiai – prieš jūsų akis banko kortelių dėklo sukūrimas.

Tik iš vaizdo įrašo gali pasirodyti, kad kortelinės gamyba yra trumpas lengvas darbas. Kol Akvilina odos gabalą pavertė stilingu gaminiu, reikėjo pjaustyti, klijuoti, siūti, kniedyti, deginti ir spausti. Įgudusios, šimtus tokių gaminių padariusios rankos užtruko beveik pusvalandį.

Čia neskaičiuojant šimtų darbo valandų, supjaustytų pirštų, kol atsirado reikalingi įgūdžiai ir kol sugalvoji kaip ir kokį gaminį sukonstruoti.

Tai bene paprasčiausias gaminys iš viso „Toks Visoks“ asortimento. Jei Akvilina būtų gaminusi kuprinę, filmukas būtų trukęs daug ilgiau, tačiau ir to užtenka, kad suprastum kiek rankų darbo įdedama į bene smulkiausią aksesuarą ir kodėl jis keliais eurais brangesnis nei prekybos centre parduodami Rytuose „štampuoti“ gaminiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)