Pensininkas Alexas Stewartas:

„Škotijoje Naujieji metai labai svarbi šventė. Visi audringai švenčia. Lankome kaimynus, tokia tradicija. O, pavyzdžiui, Edinburge, vyksta masinis šventimas su daugybe fejerverkų".

Paklausta, kokie tarptautiniai įvykiai 2022 metais sukėlė daugiausia nerimo, Gemma iš Ispanijos paminėjo koronaviruso iššūkius ir karą Ukrainoje.

Restorano savininkė Gemma:

„Norėčiau, kad baigtųsi karas, kad ir kaip nerealistiškai tai skambėtų. Visgi tikiuosi, kad greitai ir baigsis. Ir dar visiems linkiu sveikatos. Norėtųsi, kad mūsų nesargdintų joks virusas, ir visi žmonės galėtų judėti į priekį. Tai, manau, yra svarbiausia".

O štai Hugo Alamo iš Jungtinės Karalystės sako, kad jam svarbiausia yra klimato kaita.

Duomenų analitikas Hugo Alamo:

„Manau, kad klimato kaita, deja, nesulaukia tiek dėmesio, kiek turėtų. Greičiausiai tai man ir kelia didžiausią nerimą, nes nuo šios problemos kentėsime visi be išimties. O reikiamo dėmesio jai spręsti neskiriama".

Daug „Reuters" kalbintų žmonių dėl 2023 metų visgi nusiteikę viltingai ir tikisi, kad viskas bus gerai.

Studentė Ell Lenton:

„2023 metais tikiuosi sėkmingai baigti studijas. Paskutiniai metai universitete tikrai nuostabūs, lieka labai daug puikių prisiminimų ir draugų. Metai man tikrai buvo geri".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją