Pagrindinė miesto eglė sužibo ryškiomis geltonomis žvaigždėmis ir melsvomis girliandomos. Eglės įžiebimo šventė į miesto centrą sutraukė minias alytiškių ir miesto svečių.

Eglės įžiebimo proga Dzūkijos sostinėje organizuotas ir šventinis koncertas. Į šventę alytiškiai susirinko dar prieš 18 val.

Alytaus pagrindinė eglutė

Eglutės įžiebimo proga vietinius gyventojus linksmino Alytaus kultūros ir komunikacijos centro cirko studija „Dzūkija", šokių studija „Aušrinė", mažieji „Drevinuko" šokėjai, vokalinė studija „Bel Canto".

Susirinkusiuosius alytiškius sužavėjo ir 3D pasaka. Miesto eglę kartu su Kalėdų seneliu įžiebė Alytaus miesto meras Vytautas Grigaravičius. Po viso koncerto alytiškiai galės pasigrožėti ir neatskiriamu Kalėdų eglės įžiebimo atributu - šventiniais fejerverkais.

Alytaus pagrindinė eglutė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)