Nesvarbu, ar nusprendėte Kalėdas švęsti Vokietijoje, Prancūzijoje, Austrijoje, Italijoje ar kur kitur Europoje, nepraleiskite šios progos atrasti geriausias kalėdines eglutes Europoje, rašo europeanbestdestinations.com ir siūlymų sąrašą pradeda nuo Vilniaus karalienės – pagrindinės sostinės eglės. Portale rašoma, kad tai – pati gražiausia eglutė visoje Europoje.

„Vilniaus eglutė stulbina! Eikite į judrias gatves, grožėkitės eglute ir dekoracijomis senamiestyje“, – rašoma tinklalapyje.

Tęsiama, kad nereikia žiūrėti per toli, kad rastumėme įkvėpimą kalėdinei nuotaikai: laikrodis, pakabintas ant vienos iš ikoniškiausių Vilniaus vietų – Katedros aikštės varpinės, esančios šalia eglutės, sako, kad yra daugiau nei 345 metų senesnis už pagrindinį Londono Vestminsterio laikrodžio bokštą.

Portalas eilės tvarka pagal grožį išrikiuoja ir kitų Europos miestų eglutes:

2. Praha, Čekija
3. Strasbūras, Prancūzija
4. Kelnas, Vokietija
5. Ukraina, Kijevas
6. Roma, Italija
7. Viena, Austrija
8. Budapeštas, Vengrija
9. Insbrukas, Austrija
10. Briuselis, Belgija
11. Franfurtas, Vokietija
12. Talinas, Estija
13. Varšuva, Lenkija
14. Jorkas, Jungtinė Karalystė
15. Stokholmas, Švedija
16. Brasovas, Rumunija
17. Paryžius, Prancūzija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)