Šiauliečių kelionė nuo „Tilžės“ prekybos centro iki Gytarių mikrorajono naujuoju autobusu bus ne tik kitokia, bet ir nemokama. Tokią dovaną miestiečiams dovanoja gruodžio 29-ąją 20-metį švenčianti UAB “Ridvija”. Šiaulių miesto savivaldybė elektroninėje apklausoje www.siauliai.lt prašo miestiečių įvertinti dviaukščio autobuso patogumą ir atsakyti, ar reikia miestui tokio viešojo transporto.

„Kelionė dviaukščiu autobusu ne tik linksmesnė, bet ir pigesnė, autobusas varomas dujomis. Mums labai svarbi gyventojų nuomonė, jei jie pritars, kad mieste gali būti kokie 2-4 dviaukščiai autobusai, mes ieškosime galimybių, kad jie atsirastų“, - sakė miesto meras Artūras Visockas, pridūręs, jog tai maloniai nuteiktų iš Londono grįžtančius lietuvius, nes šiame Anglijos mieste dviaukščiai autobusai tarsi miesto vizitinė kortelė.

„Ridvijos“ direktorė Gražina Šliažienė spaudos konferencijoje pasakojo, jog autobuse yra 86 sėdimos vietos. Dviaukštis autobusas neseniai parvarytas iš Vokietijos, yra pagamintas 2000 metais.

Įmonė nemokamai vėžins keleivius apie savaitę. Nemokamai šiauliečiai šiuo papuoštu kalėdiniais akcentais išskirtiniu autobusu galės vykti naujametinę naktį pažiūrėti Prisikėlimo aikštėje šventinių fejerverkų.

Kita 20 metų sukaktį mininti saugos bendrovė „Argus“ sutiko naujametinę naktį nemokamai autobusą saugoti, stebėti, kad šiauliečių kelionės būtų saugios ir niekam nekiltų pagundų autobusą nuniokoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (180)