Šiemet Zarasuose puošybai buvo pasirinkta sfera – tai lyg pilnatvės, žemės, sniego gniūžtės ir kalėdinio žaisliuko forma, kuri žadina vaizduotę ir yra pritaikoma įvairioms progoms. Zarasų savivaldybė sako norėjusi įsigyti ir pasigaminti dekoracijas, kurios galėtų būti panaudojamos ir kitoms šventėms, kad kuo tvariau puoštų savo miestą.

Visą šventinę dieną tiek Sėlių aikštėje, tiek šalia esančiame naujai įrengtame prekybos pasaže netrūko pramogų – aikštėje vyko koncertas, linksmoji karuselė, kalėdinė pasaka ir mugė.

Zarasų Kalėdų eglė

Eglutės įžiebimo metu vyko puikiai pažįstamos atlikėjos Astos Pilypaitės ir Alytaus jaunimo centro vokalinės studijos „Bel Canto“ koncertinė programa.

Papuoštame pasaže veikė Kalėdų Senelio rezidencija su animatoriais ir dirbtuvės. Tiek vaikai, tiek suaugę galėjo pasigaminti kalėdinių žaisliukų kartu su krašto tautodailininku Eriku Čypu. Šios dirbtuvės veiks visą laiką iki pat Naujų metų pagal tvarkaraštį. Čia lankysis Zarasų rajono mokyklų mokiniai, galės apsilankyti ir pavieniai asmenys, šeimos, kompanijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją