Dar priešpiet Vilniaus gyventoja Kristina su Delfi pasidalina vaizdo įrašais, kuriuose – neįtikėtinas vaizdas: būrys Kalėdų seneliais persirengusių vyrų traukia per vieną prabangiausių Vilniuje Žvėryno mikrorajoną.

„Aš priešpiet į parduotuvę, žiūriu ir galvoju – vaidenasi ar kas čia darosi? Matyt jau laikas rūpintis dovanomis“, – juokiasi būrį Kalėdų senelių sutikęs Tadas. Na ir išties, Vilniuje su kiekviena diena vis daugiau šventinės atmosferos: didžiulė gyva eglė sužibo senamiestyje Senatorių pasaže, šventinėmis lemputėmis suspindo visas sostinės Stiklo kvartalas.

Didžioji Vilniaus eglutė Katedros aikštėje šiemet sužibs gruodžio 1-osios vakarą, o visai prie pat, Valdovų kieme, šią žiemą lauks jau tradicija tampanti ledo čiuožykla. Be to, šią žiemą Valdovų rūmų kieme įsikurs ir Kalėdų senelio rezidencija, o nuo gruodžio 2 dienos vilniečiai bus kviečiami apsilankyti pop legendos „Vilniaus sapnas“ šou. Tai pirmas toks projektas Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)