Viena iš jų yra „Padovanok minkštą žaislą“, kuomet vaikai vieni kitiems kviečiami padovanoti savo nebenaudojamus minkštus žaislus.

Šventinę eglės įžiebimo programą atidarė dainavimo studija „Decima“ (vadovė Gražina Kapčiuvienė), tuomet koncertavo Laura Remeikienė ir „Lauros studija“.

Utenos Kalėdų eglė

Po Kalėdų eglės įžiebimo ceremonijos vyko „Utena racing school“ pagerbimas. Tuomet uteniškių laukė Deivio ir Renatos bei Adrinos koncertai.

Kalėdinę pasaką mieste kurė fėjos, nykštukai, ansamblio „Vieversa“ šokėjai. Veikė kūrybinės dirbtuvėlės, daug skanumynų ir suvenyrų, žaidimų, akcijų, parodų, vyko kalėdinė mugė. Dangų nušvietė ir fejerverkai.

Šventės organizatoriai iki sausio 6 d. kviečia į Dauniškio ežero pakrantę aplankyti kalėdinių 60 eglučių mero globojamą alėją, kurią sukūrė Utenos rajono ir miesto žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją