Šventės metu vyko susitikimas su Kalėdų senelio padėjėja Nykštuke, kuri užtikrino, kad eglės įžiebimo akimirkos būtų kupinos džiugesio, muzikos ir dainų. Šioji taip pat pasirūpino, kad susirinkusieji nesušaltų – kvietė šokti ir pajusti šventinę dvasią. Vėliau į sceną su savo pagalbininkais žengė ir Kalėdų senelis, nešinas saksofonu.

Skuodo rajono savivaldybės meras Stasys Gutautas, administracijos direktorė Levutė Staniuvienė ir Skuodo miesto seniūnė Ieva Gembutienė pasveikino miestiečius su ypatingu švenčių laukimu. Taip pat buvo įteiktos dovanos visiems kūrybiškumo akcijos „Skuodas mano akimis“ dalyviams, išdalinti keksiukai jubiliejinių metų pabaigos proga.

Šventę vainikavo „Lazerman“ ir „Lazerdance“ šou programa bei šventinis grupės „Bernužėliai“ koncertas. Kalėdų eglę miestui šįmet padovanojo VŠĮ Respublikinės Klaipėdos ligoninės Skuodo filialas. Žaliaskarė sutvisko mėlynų lempučių atspalviais, o viršūnėje įsitaisė auksinė žvaigždė.

Miesto gyventojus ir atvykėlius visą šventinį laikotarpį džiugins ne tik kalėdinė eglė, bet ir šventinės dekoracijos, išsibarsčiusios visame mieste.

Šventiškai pasipuošęs Skuodas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją