Atvykti į šventę mažuosius princus ir princeses Širvintos šiemet pakvietė pasiruošus ir pasigaminus namuose simbolinę karūną. Miesto aikštėje šalia žaliaskarės kiekvienas gali atsisėsti į tikrą sostą!

Eglės įžiebimo šventę vedė dainininkas Stano, koncertavo vaikų ir jaunimo grupė „Hey“, o stebuklingas sniego kamuolys susirinkusiems rodė kalėdinę pasaką.

Kalėdų karalystės tema šiemet apjungia visą miestą: nušvito Plento gatvė, Igno Šeiniaus alėja, pradeda veikti kalėdinis telefonas, iš kurio galima paskambinti ir pasikalbėti su pačiu Kalėdų seneliu.

Kalėdų karalystėje lauks ne tik sostas, bet ir stebuklinga karieta, o greta įsitaisė ateinančių metų simbolis – sėkmę nešantis drakonas.

„Nesakykit, kad niekad nesat girdėję, jog Širvintos – karalystė?! Įvairiais kontekstais – tiek pašaipiai, tiek norint pabrėžti kažkokį išskirtinumą. Tad kodėl gi ne? Bet svarbiausia: juk Širvintų rajono negali kurti vienas žmogus – šį kraštą kuria visi, kurie čia gyvena ir dirba, auga ir mokosi. Taip ir Kalėdos, jų dovanojami stebuklai – karalystė – gali gimti kiekvieno – mažo ar didelio žmogaus – širdyje. Būtent su tokia žinute šiemet kviečiame ir laukiame Širvintose visų: širvintiškių, miesto svečių, šeimų su vaikais, senjorų, įsimylėjėlių porelių... Atvykti, pasigrožėti ir atsisėsti į tikrą sostą pasiryžus būti savo gyvenimo, savo kelio, savo svajonės valdovu,“ – pranešime spaudai kalbėjo Širvintų r. savivaldybės merė Živilė Pinskuvienė.

Visą kalėdinį laikotarpį šalia Širvintų miesto žaliaskarės vyks prekyba karštais gėrimais ir saldumynais, o pasiruošti šventėms kvies gerumo akcijos, galybė edukacijų ir šventiniai renginiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)