„Šis metų laikas nuostabus, žmonės laimingi. Mes stengiamės dėl visos bendruomenės. Nėra nieko smagiau nei matyti laimingus kaimynus, ypač vaikus. Tai neįkainojama. Mums tai reiškia labai daug, todėl kiekvienais metais negailime nei laiko, nei pinigų. Aš buvau pirmasis iniciatorius, o dabar estafetę perėmė visa gatvė“, – pasakoja Sidnėjaus gyventojas Brianas Carras.

Sidnėjaus eglė

Viso Swansonos prospekto namai papuošti tūkstančiais spalvingų lempučių ir daugybe kalėdinių instaliacijų. Tai tikras džiaugsmas tiek vietiniams, tiek atvykėliams, kurie noriai fotografuoja kalėdinę gatvę.

Sidnėjaus eglė

„Tai nuostabu. Atvažiuoti čia pasigrožėti yra mūsų šeimos tradicija, o viena draugų šeima čia atvyko pirmą kartą, jiems tai įvykis. Manau, kad vaikams tai prilygsta stebuklui, visos tos lemputės tiesiog nepalieka abejingų“, – kalbėjo Sidnėjaus gyventoja Catherine Sison.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją