„Šiais metais Siaurukas organizuoja šventinę kelionę susitikti su Kalėdų seneliu Anykščių rajone Surdegio siaurojo geležinkelio stoties komplekse. Siauruku pas Kalėdų senelį galima bus keliauti iš Anykščių ir Panevėžio siaurojo geležinkelio stočių. Šventinė programa ir nuotaikinga kelionė pas Kalėdų senelį skirta šeimoms, organizacijoms, moksleivių grupėms, todėl visų labai laukiame“, - pranešime spaudai sako VšĮ „Aukštaitijos siaurasis geležinkelis“ direktorius dr. Darius Liutikas.

Kalėdinės kelionės dalyvius jau siaurojo geležinkelio stotyse pasitiks nuotaikingi nykštukai, lydėsiantys kelionėje pas Kalėdų senelį. Nykštukai padės parašyti Kalėdų seneliui laišką, o viktorinos metu papasakos visą tiesą apie Kalėdas.

Nuvykę į Kalėdinį miestelį keleiviai persikels į švytinčias kalėdines erdves kuriose įsikūręs Kalėdų senelis su dovanomis, žaidimais ir linksmybėmis. Kelionės dalyvių lauks Kalėdų žaisliuko dirbtuvės, naujai pastatytas kupolas, pakhauzas virtęs magijos erdve ir pirmą kartą Lietuvoje sukurtas kalėdinių eglučių labirintas. Taip pat vaišinsimės karštu gėrimu su imbieriniais sausainiais, žiūrėsime linksmą filmuką apie Kalėdas. Čia visų lauks siurprizai bei įsimintinas laikas tiek vaikams, tiek suaugusiems, rašoma pranešime spaudai.

Kalėdos - tai magiškas laikas susiburti, pabendrauti, pasilinksminti belaukiant ar sulaukus gražiausių metų švenčių.

Kelionės pas Kalėdų senelį numatytos nuo 2023 m. gruodžio 2 iki 2024 metų sausio 6 d. kasdien, išskyrus Šv. Kalėdų dieną, o Naujųjų metų pirmąją dieną tik po pietų.

Šiemet visi Kalėdinio Siauruko kelionės dalyviai gaus šventės partnerių dovanų. Organizatoriai perspėja, kad bilietų kiekis ribotas, tad kviečia nepavėluoti įsigyti kelionės bilietų.

Daugiau informacijos bei elektroninius bilietus galima įsigyti interneto svetainėje www.siaurukas.eu.

VšĮ „Aukštaitijos siaurasis geležinkelis“ informacija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją