Miesto eglę susirinkusieji įžiebė kartu su Kalėdų Seneliu ir Raseinių rajono savivaldybės meru Arvydu Nekrošiumi, kuris linkėjo, kad artėjančių švenčių laikotarpis dovanotų jaukumą kiekvieniems namams, paskatintų susitaikyti ir nusišypsoti, o ant slenksčio besibeldžiantys Naujieji metai atneštų naujų tikslų ir potyrių gyvenime.

Penktadienio popietę rajono gyventojus ir miesto svečius į aikštę kvietė kalėdinės mugės šurmulys, nutviekstas spindesiu, muzikos akordais ir kalėdiniais kvapais, o mažųjų raseiniškių laukė nemokama karuselė ir susitikimas su Kalėdų seneliu. Vakare eglės įžiebimo šventėje koncertavo muzikos grupė „Trys draugai“ ir atlikėjas „Zygga“.

Šiemet natūraliu grožiu spindinčią žaliaskarę miestui padovanojo Raseinių rajono gyventoja Lidija Kromerova. Prieš 33 metus savo kieme pasodinusi eglutę anūko garbei, šiemet raseiniškė nusprendė su ja atsisveikinti, nes namų kieme jau pasidarė per ankšta. Todėl šventinio vakaro metu Raseinių rajono savivaldybės meras A. Nekrošius įteikė padėką L. Kromerovai už miestui padovanotą didžiųjų švenčių simbolį.

Natūrali eglė mieste puošiama jau ketvirtus metus iš eilės. Miesto kalėdinėmis dekoracijomis bus galima grožėtis iki sausio vidurio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją