Vėjas bus rytų, šiaurės rytų, vidutinio, 5–10 m/s, stiprumo. Oro temperatūra laikysis nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos, su aukščiausiomis reikšmėmis pajūryje.

Naktį iš antradienio į trečiadienį, kaip ir trečiadienio dieną, kai kur truputį pasnigs. Vėjas bus silpnas, o dieną keis kryptį bei stiprės iki 6–11 m/s. Oro temperatūra vėsiausiomis nakties bei ryto valandomis nukris iki 4–9 laipsnių šalčio, o dienos metu kils daugiausia iki 1 laipsnio šilumos, šalčiausia bus rytiniuose rajonuose, iki 4 laipsnių šalčio, o aukščiausia dienos temperatūra bus pajūryje, Kuršių nerijoje, – iki 2 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio naktį iš Skandinavijos į Lietuvą slinks gilus ciklonas, kurio šiltasis frontas atneš žymių orų sąlygų pokyčių, labiausiai kritulių kiekiu atžvilgiu. Daugelyje rajonų kris sniegas, intensyviausių kritulių sulauks vakariniai, pietvakariniai rajonai, o pajūryje sniegas maišysis su šlapdriba, lietumi.

Orų sąlygas sunkins ir stiprus gūsingas pietvakarių, vakarų vėjas, kurio greitis tiek nakties metu, tiek dieną gali siekti 15–20 m/s, o pajūryje jam yra tikimybė įsismarkauti iki 25 m/s. Oro temperatūra naktį bus apie 2–7 laipsnius šalčio, pajūryje iki 0, o dieną pakils apie 3–8 laipsnius šilumos. Dėl šios priežasties dienos metu vyraus lietus.