Dešimtis mažųjų eglučių papuošė ir sukūrė įvairios organizacijos ir kolektyvai. Šventiniame eglės įžiebimo renginyje visus susirinkusius pasveikinti atvyko Pakruojo rajono savivaldybės meras Saulius Margis, vicemerė Simona Lipskytė, seniūnas Svajūnas Miknevičius, savivaldybės administracijos direktorius Mindaugas Veliulis.

Pakruojo Kalėdų eglės įžiebimo šventė

Vadovai visiems linkėjo jaukaus ir magiško švenčių laukimo, advento metu daugiau dėmesio skirti savo artimiesiems, kad visada lydėtų išmintis, džiaugsmas ir sėkmė.

Šventinio vakaro metu mažuosius lankytojus aplankė Kalėdų senelis ir Snieguolė, džiugino kalėdinis traukinukas bei įvairūs animatoriai. Muzikinius kūrinius žiūrovams skyrė vaikinų grupė „LOTUS“, o vakaro metu vykęs ugnies ir pirotechnikos šou nustebino išskirtiniu pasirodymu.

Pakruojo Kalėdų eglės įžiebimo šventė

Savivaldybė tikisi, kad kalėdinė nuotaika ir dvasia aplankė kiekvieno širdis, o švenčių laukimas tapo jaukus ir magiškas. Taip pat kviečia visus, nuo pirmadienio, gruodžio 11 d., apsilankyti Pakruojo ugniagesių draugijos stoginėje, kur įsikurs Kalėdų senelio rezidencija bei nepraleisti daugybės kitų Pakruojyje ir rajone vyksiančių renginių ir koncertų visą šventinį laikotarpį.

Pakruojo Kalėdų eglės įžiebimo šventė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją