O ką gi simbolizuoja eglės perlai? Jie visiems byloja, kad akmeniškiai myli, vertina ir tausoja savo kraštą lyg patį brangiausią, išskirtiniausią, rečiausią ir gražiausią perlą!

Todėl ir į Kalėdų eglės įžiebimo šventę susirinkę linksmai nusiteikę dideli ir maži Akmenės krašto piliečiai linksminosi iš širdies, klausėsi sveikinimų ir muzikos, mėgavosi ugnies šou ir fejerverkais.

Naujosios Akmenės miesto seniūnija dėkoja labiausiai prisidėjusiems prie Kalėdų eglutės ir aplinkinių viešųjų erdvių puošimo: Naujosios Akmenės kaimiškosios seniūnijos padėjėjai Virginijai Kušleikienei ir AB „Naujasis kalcitas“ direktoriui Justinui Žąsyčiui už padovanotas nuosavas žaliaskares miesto eglei suformuoti; UAB „Naujosios Akmenės komunalininkas“ už miesto viešųjų erdvių puošimą girliandomis ir kalėdinių dekoracijų įrengimą; UAB „Grūstė“ už finansinę paramą; AB „Medis ir betonas“ už nuomą krano, kurio prireikė kelti kalėdinės eglutės karkaso dalis; visiems, prisidėjusiems prie smulkių pagalbinių darbų.

Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyrius

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją