Kokios prekės vertingos

Grožio studijos „Studio by Dominique“ įkūrėja Dominyka Albertavičiūtė su žurnaliste Akvile Bružinskaite suvienijo jėgas įvertinti pasiūlą, kokie grožio kalendoriai išties yra vertingi.

„Adventiniai grožio kalendoriai yra labai populiarėjanti prekė. Visi ieško vis geresnių, nori didelę gausą įvairių produktų už kokybišką kainą“, – sako D. Albertavičiūtė ir imasi pirmosios apžvalgos.

Pirmasis apžvelgiamas kalendorius sukurtas „The Body Shop“ prekinio ženklo.

„Jis mano dėmesį iš karto patraukė savo dydžiu, nes kuo didesnis ir sunkesnis, tuo bus daugiau realaus dydžio produktų“, – pastebi grožio specialistė ir išpakuoja pirmą staigmeną, pasislėpusią po viena iš 24 kalendoriaus skaičių, žyminčių 24 Advento dienas.

„Dėžutė lengva, žiūrim, ką turim. Radome dušo kempinę. Iš pažiūros, ji natūrali, organiška. Manau, visai neblogas, reikalingas ir praktiškas dalykas. Pakuojame toliau – taip pat lengva dėžutė. Turime kokosų kremą rankoms. Manau, kad tai taip pat labai geras produktas, nes, ypač žiemos metu, tikrai reikalingas ir bus naudojamas. Matau, rašo, kad garantuojamas net 96 valandų maitinimas ir drėkinimas“, – pastebi ji.


Anot D. Albertavičiūtės, ne visi kalendoriai yra tokie kaip šis – orientuoti į žiemos sezoną.

„Kai kurie kalendoriai orientuojasi į marketingo triukus, nori kuo daugiau parduoti ir būna sudėtos visai nepanaudojamos, ne universalios priemonės. Pavyzdžiui, pasirenkamos makiažui netinkamos, nepanaudojamas spalvos. Tokių kalendorių stengiuosi vengti, nes jų tiesiog neapsimoka pirkti. Geriau paieškoti apžvalgų, kokius tikrai verta nusipirkti“, – sako pašnekovė.

Grožio industrijos atstovė ima dar vieną dėžutę iš adventinio kalendoriaus – šįkart dėžutė sveria daugiau.

„Turime kažką sunkesnio, – pakuoja staigmeną jauna moteris. – Matome pilno dydžio, 250 mililitrų priemonę – kondicionierių. Jei yra kondicionierius, greičiausiai, bus ir šampūnas. Galbūt net ir kokia plaukų kaukė. Manau, tai taip pat labai gera priemonė“.

Išpakavusi keletą kalendoriuje pasislėpusių staigmenų, vizažo meistrė nusprendžia pasirinkti paskutinę, dažnai daugiausiai žadančią, kalendoriaus dieną – 24-ąją.

„Imsime paskutinės dienos, turbūt, tai bus pats geriausias produktas, nes jau prieš pat Kalėdas. Nepasakyčiau, kad labai daug sveria, bet pažiūrėsime“, – priduria prie staigmenų išpakavimo prisijungusi A. Bružinskaitė.

„Pakuojame. Jaučiuosi, kaip per Kalėdas, kaip smagu, – nusišypso D. Albertavičiūtė. – 24-tos dienos prizas yra mangų kvapo kūno sviestas. Mano verdiktas – šis kalendorius tikrai vertas dėmesio“.

Grožio ekspertė patikino, kad šio kalendoriaus produktų kiekis ir kaina išties verta pagundos, mat didžiulėje dėžėje daug vertingų priemonių. Šio kalendoriaus kaina šiuo metu – 165 Eur.

Mažas produkto kiekis – nėra gerai

„Pirmą testavome patį sunkiausią, o dabar patikrinsime patį lengviausią. Tačiau gal ten taip pat slepiasi daug gerų dalykų. Antrasis kalendorius yra iš „Babor“, – išsirenka ir patikrina vieną langelį iš pakuotės pašnekovė. – Tai yra ampulių kalendorius. Tiems, kurie nori išbandyti daugiau produktų, įvairiausių ampulių, manau, geras pasirinkimas. Kita vertus, kaip grožio specialistė žinau, kad jei nori, jog pasireikštų tam tikros kosmetinės priemonės poveikis, reikia jį naudoti bent 7 dienas“.

Nors ampulėse esančios grožio priemonės skirtos vienkartiniam panaudojimui ir pirkėjui gali neatskleisti savo poveikio ir naudos, o ir kaina nėra žema, rinkinį grožio specialistė įvertina teigiamai. Šį kalendorių šiuo metu galima įsigyti už 61,52 Eur.

Trečiasis Advento kalendoriaus pasirinkimas – „L'occitane“ prekės ženklo sukurtas rinkinys.

„Turime dėžutę su daug dėžučių viduje. O, radome kad kalendorius dar išsiskleidžia. Tai ką, Akvile, išsirink, kuri diena labiausia traukia akį“, – siūlo D. Albertavičiūtė.


„Kažkodėl 9 mano akį „pagavo“, pabandysiu atidaryti. Labai įdomu – kaip stalčiukas išsitraukia“, – smalsiai staigmenos ieško A. Bružinskaitė.

Grožio specialistė apžiūri pasirinktą staigmeną.

„Turime ne pilno dydžio – 35 mililitrų dydžio šampūną. Jis drėkinantis. Iškart galiu pasakyti minusas, nes jis yra ne pilno dydžio priemonė, čia bus toks tik susipažinimas, – sako D. Albertavičiūtė ir patikrina, kas slepiasi kitame stalčiuke. – Šis stalčiukas jau didesnis, sunkesnis ir tai yra... rankų kremas. Talpa taip pat nėra labai didelė – 30 mililitrų. Užteks tik keliems kartams.“

Kas slypi kitose pakuotėse?

„Turime 13 numeriuką ir turime mini dydžio, toks, na, mėginukas – 4 mililitrų. Mano nuomone, tokių mėginukų, kurie skirti tik vienam kartui, turėtų net nedėti į Advento kalendorių. Man asmeniškai tai kelia nusivylimą“, – atvirauja pašnekovė.

Šio kalendoriaus kaina – 129 Eur.

Išskirtinis kalendorius, skirtas Kalėdoms

Ketvirtasis – „Crème de la Crème“ prekės ženklo kalendorius. Kas gi jame slypi?

„Turime štai tokia knygutę, irgi labai kalėdinis, labai gražus dizainas. Matau, kvepalų kalendorius. Atidarome. Matau 7 lagelius, tai nebus po 24 langelius, kaip įprasta kalendoriuose. 7 langeliai, vadinasi, 7 kvepaliukai. Įdomu tai, kad šis kalendorius pradideda ne nuo gruodžio 1 dienos, o nuo gruodžio 25 dienos ir jį galima atidarinėti iki gruodžio 31 dienos. Tai visiškai nestandartinis kalendorius, aš pirmą kartą matau būtent tokio tipo kalendorių“, – atvirauja pašnekovė.

Žurnalistė ir D. Albertavičiūtė pastebi, kad tokį kalendorių galima dėti po Kalėdų eglute kaip šventinę dovaną, mat pirmoji kalendoriuje pažymėta diena – 25-oji, būtent per pačias Kalėdas.

„Dešimt mililitrų – tai nišiniai, labai stiprūs kvepalai, jie išsilaiko labai ilgai. Iš patirties žinau ir pati naudoju, tokie „miniukai“ yra tikrai praktiškas dalykas – 10 mililitrų tikrai užteks ne vienam kartui, o net keliems mėnesiams“, – į rankas paėmusi mažytį kvepalų buteliuką sako grožio specialistė.

A. Bružinskaitė pastebi, kad tokio dydžio pakuotės yra itin patogios keliaujantiems, tad tokio kalendoriaus turinio ne tik pakaks ilgam, bet jis tikrai bus praktiškas ir pritaikomas ne tik kasdienybėje, bet ir išvykus. D. Albertavičiūtė priduria, kad dovana tikrai gerai apgalvota ir ji išties verta dėmesio, mat produktas labai kokybiškas. Tiesa, kokybė turi ir savo kainą – kalendorius vertas 230 Eur. Vis dėlto, pašnekovė pastebėjo, kad tokie mėginukai atsieis gerokai pigiau, nei įprastos talpos kvepalų buteliukai, o ir išbandyti pavyks iškart kelis kvapus.

Mini pakuotės – kokia to praktinė pusė?

Paskutinis vertinamas „Filorga“ gaminys.

„Kalendorius supakuotas kosmetinėje – tai neįprasta, nes dažniausiai kalendoriai yra dėžutėse ir turi langelius. Man asmeniškai gal net geriau, kai viskas supakuota kosmetinėje, nes vėliau galėsiu ją panaudoti“, – įvertina praktiškumą vizažo specialistė.

Pirmoje pasirinktoje dėžutėje D. Albertavičiūtė randa nedidelę pakuotę.

„Turime 15 mililitrų, čia yra drėkinantis kremas. Kitoje dėžutėje turime dar vieną „miniuką“. Nors čia yra 50 mililitrų, tai ne toks ir „miniukas“, bet čia yra micelinis vanduo, tad jo ilgam neužteks, pavyzdžiui aš dažniausiai micelinį vandenį perku 1 litro talpos“, – įvardija, kokias staigmenas rado grožio specialistė.

Šio Advento kalendoriaus kaina – 120 Eur.

Tad apžvalgos metu buvo pastebėta, kad svarbiausia renkantis grožio priemonių kalendorius atsižvelgti, kokio dydžio produktų pakuotės sudėtos, ar išties produktą pavyks išbandyti taip, kad atsiskleistų jo kokybė, poveikis ir ar jis tikrai atitiks lūkesčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją