Vilniečiams ir miesto svečiams įprasta, kad švenčių laukimas sostinėje neapsiriboja Kalėdų eglėmis Katedros ir Rotušės aikštėse.

Kiekvienais metais savivaldybė kviečia vietinius verslus dalyvauti gražiausios vitrinos konkurse, kuris suburia dešimtis sostinės verslininkų, įmonių ir iniciatyvių vilniečių.
Kalėdinės dekoracijos Vilniaus senamiestyje

Ypač įmantriais papuošimais garsėja senamiestis, kuriuo pasigrožėti šventinio laikotarpio vakarais traukia daugybė miesto gyventojų ir svečių.
Tarp gražiausių vitrinų pastaraisiais metais konkurse išrenkamos kavinės-kepyklėlės „Ponių laimė“ , papuošalų parduotuvės „Laura Antiques Fine Jewellery“, restorano „Balzac“, kavinės „Augustas ir Barbora love story cafe“, restorano „Sugamour“ vitrinos.
Kalėdinės dekoracijos Vilniaus senamiestyje

Artėjant Kalėdoms, miesto savivaldybė taip pat puošia ne tik centrines, bet ir aplinkines miesto zonas.

Kaip „Delfi“ žurnalistams anksčiau minėjo Vilniaus miesto savivaldybės ryšių su žiniasklaida specialistas Gabrielius Grubinskas, šiemet bus puošiamos Rotušės aikštė, Vokiečių, T. Vrublevskio, Šventaragio, Pilies, Stiklių, Aušros Vartų, Gariūnų, Ukmergės, Dariaus ir Girėno bei Galvės gatvės, Gedimino, Konstitucijos ir Savanorių prospektai, Molėtų ir Nemenčinės plentai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)