„Pirmiausia noriu padėkoti visiems Siauruko keleiviams ir lankytojams kartu keliavusiems ir buvusiems kartu 2023 metais. Šv. Kalėdos – tai laikas susiburti šeimoms, draugams ar kolegoms. Šiais metais jau trečią sezoną organizuojame šventines Kalėdines keliones, veždami džiaugsmą ir dalindamiesi gera Kalėdine nuotaika. Švenčių proga linkime, kad Šv. Kalėdų šiluma paliestų jūsų širdis, o gyvenimui suteiktų naujų, nuostabių spalvų“, – pranešime spaudai sako VšĮ „Aukštaitijos siaurasis geležinkelis“ direktorius dr. Darius Liutikas.

Kalėdinis siaurukas

Siauruku pas Kalėdų senelį galima keliauti iš Anykščių ir Panevėžio siaurojo geležinkelio stočių. Kelionės dalyviai keliauja kartu su linksmaisiais nykštukais, kurie padeda parašyti Kalėdų seneliui laišką, o viktorinos metu pasakoja visą tiesą apie Kalėdas.

Kalėdinis siaurukas

Nuvykę į Kalėdinį miestelį keleiviai persikelia į švytinčias kalėdines erdves kuriose įsikūręs Kalėdų senelis su dovanomis, žaidimais ir linksmybėmis. Kelionės dalyvių laukia Kalėdų žaisliuko dirbtuvės, magiškai švytintis kupolas, pakhauzas virtęs karštų gėrimų erdve ir pirmą kartą Lietuvoje sukurtas kalėdinių eglučių labirintas. Vaišindamiesi karštu gėrimu visi žiūrime linksmą filmuką apie Kalėdas. Kelionės metu visų laukia siurprizai bei įsimintinas laikas tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Kalėdinis siaurukas

Kelionės pas Kalėdų senelį numatytos kasdien, išskyrus Šv. Kalėdų dieną, o Naujųjų metų pirmąją dieną tik po pietų, skelbiama pranešime spaudai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją