Jau penkerius metus miesto gyventojų ir svečių akis traukia Č. Darvino gatvėje 30 numeriu pažymėto daugiabučio namo kiemas, švytintis nuo daugybės kalėdinių dekoracijų. Pirmą kartą papuošti savo daugiabutį jis sumanė 2019–aisiais, tuomet jam buvo dar 13 metų.

Pernai projektas pavadintas „Kybartų šviesų pasaka“, o žinia apie šį daugiabutį kasmet nuaidi per visą Lietuvą. Šiemet gruodžio 9–ąją 18 val. vyks daugiabučio kiemo dekoracijų įžiebimo ir šviesų šou renginys, į kurį kybartietis kviečia atvykti visus norinčius.

Nors iš pradžių paauglys rūpinosi šventine kiemo atmosfera iš savo kišenpinigių, greitai sulaukė kaimynų palaikymo ir pagalbos. O šiemet vaikinas nusprendė pasirūpinti ne tik daugiabučio kiemu, bet ir pagrindine Kybartų šventine puošmena – miesto Kalėdų egle.

„Iš tiesų gaila, kad nuotraukos negali „atskleisti“ visų šios eglės galimybių – ji nuolat keičia efektus, spalvas. Todėl būtina peržiūrėti vaizdo įrašą, o gal net atvykti ir pasigrožėti gyvai“, – kviečia G. Kivylius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją