Artėjant Kalėdoms dėl gražiausių eglučių vardo varžosi ne tik miestai, bet ir paprasti gyventojai. Štai Klaipėdoje privačių namų kvartale gyvenanti Laura prisipažino, kad eglučių varžybos tapo lyg viešai nepaskelbtomis varžybomis tarp kaimynų.

„Kai atsikraustėme čia su šeima prieš kelerius metus, pastebėjome, kad vos pradėjome šventėms puošti namus – kaimynai padarė tą patį. Kuo daugiau lempučių ir dekoracijų kabinome mes, kuo aukštesnę eglutę, matomą pro langą, statėme – tuo labiau ir jie sekė iš paskos. Metai iš metų stebėjome, kad tai – ne atsitiktinumas. Viena vertus, labai juokinga, bet iš kitos pusės, net patys įsitraukėme į šį žaidimą ir kasmet ieškome, ką tokio padaryti, ko taip lengvai nepakartosi", – kvatojo ji.

Vilnietė Vaida pasakojo į eglutės puošimą žiūrinti visai kitaip. Kasmet ji su šeima ieško išsirinkti vieną išties originalų, kad ir brangesnį žaisliuką, naršo tiek parduotuves, tiek antikvariatus ir internetą, ir taip pildo šventinę kolekciją, kurią visiems būna labai įdomu apžiūrėti. Ji tikisi, kad ši tradicija bus perduodama iš kartos į kartą ir žaisliukai visiems bus miela relikvija.

Panevėžietis Tomas atskleidė, kad jo šeimoje eglutės puošimas yra patikimas vaikams. Karpiniai, sausainiai, saldainių popierėliai, džiovinti vaisiai – kas tik jiems šauna į galvą, tas ir keliauja puošti žaliaskarę ir procesas tampa net dar svarbesniu už rezultatą.

Kuri iš šių eglučių gražiausia? Be abejo, kiekvienam savo, bet „Paulig Classic" prizai atiteks tiems, kurie surinks daugiausiai „Delfi" skaitytojų balsų. Tad puoškite savo eglutes, fotografuokite, atsiųskite mums ir laikykite sukryžiuotus pirštus. Nepamirškite taip pat atiduoti ir savo balso!

Kiekvieną savaitę skelbsime burtų keliu atrinktus žaidimo dalyvius, kurie laimės prizus, o tas, kurio eglutė surinks daugiausiai balsų, gardžia ir aromatinga kava galės mėgautis ištisus metus!

Daugiau informacijos apie žaidimą rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją