Nors įžiebimo koncerto pradžia – 19:30 val., minios renkasi jau gerokai anksčiau. Tam, kad į šventę atvykti būtų paprasčiau – Vilniaus viešasis transportas kursuos ilgiau, kai kuriuose maršrutuose jis bus talpesnis, o nuo 15 iki pat 24 valandos viešuoju transportu bus galima važiuoti nemokamai.

Į eglės įžiebimo šventę raginama vykti viešuoju transportu, mat renginio dieną nuo 18 iki 22 val. draudžiamas transporto priemonių eismas T. Vrublevskio, Šventaragio ir Barboros Radvilaitės gatvėse bei dalyje Maironio gatvės. Dėl eismo ribojimų laikinai keisis 10, 11, 33 ir 89 autobusų maršrutų trasos.

Šiemet vilniečių ir miesto svečių įžiebimo koncerte lauks Vaidas Baumila, Moniqué, Monika Marija, Rokas Yan, Rūta Mur, Alina Orlova, Giedrė, Evgenya Redko, Nombeko Augustė ir muzikos grupė FC Baseball, mišrus choras „Vilnius Voices“.

Pati eglutė šiemet laukia išties išskirtinė – po keliolikos metų pertraukos į Katedros aikštę vėl grįžo gyva žaliaskarė. Ją iš visų pusių apsups jau tradicija tapęs Kalėdų miestelis. Mažos skanėstų ir suvenyrų parduotuvėlės dirbs iki sausio 1 d., o žaliaskarė Katedros aikštę puoš iki sausio 7 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)