Basanavičiaus aikštėje susirinkusių miestelėnų akivaizdoje iš didžiulės dovanų dėžės iškilo beveik 18 metrų aukščio kalėdinė eglutė, pasak šventės organizatorių, „primindama visiems apie dosnumą, mokėjimą dovanoti ir šventinę dvasią“.

Marijampolės miesto centrą žiemos švenčių laukimo nuotaika užplūdo gerokai anksčiau, negu sužibo eglutės žiburiai, nes visą dieną ten klegėjo ir skanėstų kvapais praeivius viliojo kalėdinė mugė.

Basanavičiaus aikštėje šventės svečiai fotografavosi prie įspūdingo dydžio dovanų dėžes vaizduojančių dekoracijų.

Įžiebti Marijampolės Kalėdų eglutę į aikštę atskubėjo pats Kalėdų senelis, jo pasiilgusius vaikučius džiugino kalėdinė 3D pasaka, vaikų choro „Kotita“ koncertas, o bendrovė „Mantinga“ šia proga padovanojo marijampoliečiams Monikos Marijos koncertą.
Marijampolės Kalėdų eglės įžiebimo šventė

Net ir šventei pasibaigus Kalėdų senelis neskubės palikti mažųjų marijampoliečių – Basanavičiaus aikštėje jis įkūrė savo rezidenciją, kurioje gruodį priims visus, svajojančius asmeniškai su juo susitikti.

Gruodžio 15 d. Poezijos parke bus atidarytas visas marijampoliečių sukurtų eglučių parkas, kuriame taip pat nestigs šviesos, kalėdinės muzikos ir nuostabių šventinių puošmenų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją