Daugelyje rajonų sulauksime lietaus, tačiau vietomis galima ir šlapdriba. Pietiniuose rajonuose palynos kiek įkyriau, tačiau judant į šalies šiaurę, vyraus nedidelis lietus. Ankstyvo ryto valandomis Alytaus, Marijampolės, Utenos bei Panevėžio apskrityse kai kur formuosis rūkas. Vėjas pūs vidutinio stiprumo, 6–11 m/s, ir laikysis pastovios šiaurės rytų, šiaurės krypties. Termometrų stulpeliai įdienojus sieks 1–6 laipsnius šilumos; šilčiausia bus vakariniame pakraštyje – apie 3–5 laipsnius, taip pat prie Kuršių marių – 4–6 laipsniai šilumos. Vėsiau bus šalies šiaurės rytuose – iki 1–3 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį vietomis pasitaikys nedideli krituliai, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį bei rytą kai kur tvyros rūkas, gali susidaryti plikledis. Vėjo greitis po praėjusios paros kiek sumažės, naktį pūs šiaurės vakarų, šiaurės krypties 5–10 m/s, o dieną darysis nepastovios krypties ir dar labiau silps, bus apie 3–8 m/s. Tiek nakties metu, tiek dieną temperatūra išliks daugmaž tokia pati – apie 0–5 laipsnius šilumos.

Penktadienį taip pat kai kur sulauksime kritulių, tačiau jau vyraus sniegas. Vėjas pūs rytinių krypčių, 5–10 m/s. Penktadienio naktį oro temperatūra nukris iki 1–6 laipsnių šalčio, o aukščiausiai dieną svyruos tarp 2 laipsnių šalčio ir 3 laipsnių šilumos.