Viena tokių – Šiauliuose esančio prekybos centro „Saulės miestas“ šventinė dekoracija.

Nuotrauka su ja ir šypsenėlėmis socialiniame tinkle „Facebook“ ėmė plisti žaibiškai.

Savo ruožtu prekybos centro rinkodaros vadovė Irmantė Sviensienė DELFI sakė žinanti apie tokią žmonių reakciją, bet to nesureikšminanti.

„Papuošimo idėja tikrai nėra tokia, kokia pristatoma socialiniuose tinkluose. Ten specialiu kampu nufotografuota ir iškirpta tik viena detalė. Bendras papuošimas atrodo kitaip – vienas rutulys padėtas kitoje pusėje, papuoštas fasadas. Žodžiu, lakios fantazijos žmonės tiesiog rado, kur papokštauti. Tai hiperbolizuota ir šaržuota“, – mano ji.

Paklausta, ar darant šią kompoziciją nekilo minčių, kad ne visiems žmonėms ji gali priminti tik smagų kalėdinį papuošimą, I. Sviensienė sakė apie tai nesusimąsčiusi.

„Centrą puošiame visiems lankytojams. Ypač – vaikams, šeimoms. Tradiciškai prekybos centre laukia ir Kalėdų senelis. Tikrai esame gražiai pasipuošę. Be to, šias dekoracijas naudojame ne pirmus metus, tiesiog skiriasi jų išdėstymas“, – aiškino prekybos centro atstovė.

Kol kas pakeisti dekoracijų, sakė ji, neplanuojama.

„Dar pagalvosime. Jei tikrai žmonės visur įžvelgia tokius dalykus... Man atrodo, kad tikrai viskas labai gražiai ir normaliai atrodo“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (435)